Vilket bus ska vi göra i sommar då?

 

Har ni märkt att vi närmar oss sommaren? Ja, ser man ut genom fönstret är det ju lite svårt att göra det. Utanför mitt fönster, både regnar och snöar det. Och vi är ju i påskveckan. Det är som det är när man bor i Sverige. Därför har jag mer eller mindre bestämt mig för att flytta utomlands, kanske för ett halvår i taget?

Det är ju lite svårt att hitta objekt utomlands. Dels säger inte priserna så mycket (när de uttrycks i euro), dels är det svårt att säga vilka standarder bostäderna och husen uppvisar. Det är lite svårt att åka dit och gå på fastighetsvisningar. Man kan inte gå runt och lukta efter fukt, efter elledningar som är konstigt dragna, etc. Men jag hittade denna site som erbjuder sig att göra just det; gå på visningar, kolla standarder, kolla elledningar, renoveringar och allt är presenterat i svenska kronor, så då är det lättare för mig att kunna jämföra olika hus och bostäder.

Mitt enda bekymmer just nu är att bestämma mig för hus eller bostad? Och om jag skulle bestämma migför hus, skulle man kunna hyra ut medan jag inte är i huset? Allt sådant kan de hjälpa mig med. De är väldigt engagerade.

7 May 2017