Sugen på att skaffa mig en BikeID elcykel

Det känns att våren är i luften, för det är så härligt väder ute just nu, så det inte är sant! Fåglarna kvittrar och man ser att myror och annat kommer igång med. När det är sånt här väder så blir jag så grymt sugen på att ge mig ut och cykla. Men, jag har inte en cykel. Det har inte blivit av att köpa en. Men jag funderar på att göra det nu och då satsa på en BikeID elcykel, eller kanske ett annat märke av elcykel. Fast en BikeID elcykel verkar bra!

Fixa tillbehör med

Om jag nu köper en elcykel, oavsett märke så vill jag ha alla extra grejer som går att ha. Vill ha cykelkort, väskor och såna bra saker. Såg på nätet att det finns AVS cykeltillbehör. Det är just korgar, väskor och andra bra saker, som sätts fast med ett klick. Hur smidigt som helst ju.

Sen kan man ju ha cykelsemester

Köper jag en elcykel med AVS cykeltillbehör som väskor med mera så kan jag ju sen bege mig på cykelsemester om jag vill. Det är något jag skulle vilja göra igen. Gjorde det för kanske 15 år sedan, så det är nästan så att det är dags igen, eller hur? Mycket enklare med en elcykel med tänker jag, att ta sig fram och orka längre sträckor. Ja det tål att funderas på att kanske göra upp en rutt för semester med cykel i sommar!

30 Mar 2019