De ska va gött å leva annars kan de kvitta!

Kan ni den? Sången av Galenskaparna: "Det ska va gött att leva, annars kan det kvitta". Och jag håller sååå med! Livet ska vara enkelt och gött, oroa sig och bekymra sig kan andra göra. Det är min livsfilosofi. Världen är full av en massa tappade sugar. Tappade orkar och lustar. Ja, det kan väl vara så, men världen blir inte bättre för det. Det jag brukar säga att oftare numera!

Leva livet bekymmersfritt är min livsfilosofi

Ja, leva livet utan bekymmer kan ju vara lite svårt ibland. Det kan en ju konstatera. Som när skafferiet är tomt och någon måste ju handla, eller när syskonbarnen kommer på besök och en ska bjuda på något gott och frysen är tom. Eller som nu senast, när bilen inte funkar, inte startar, eller den startar men vägrar att gå. Ja då kan en ju fundera hur en ska fortsätta livet bekymmersfritt.

Som tur är har jag hittat ett svar, inte på allt, men på det sistnämnda. En kan ringa en särskild bilverkstad i alla fall om en nu råkar bo i kära Götet, som vi säger här! Den här bilsverkstaden skrotar bilar. Men om en är som jag, som inte vill skrota bilen, så kan de komma och hämta bilen som varken vill starta eller gå. Vips är de här och hämtar bilen och sedan fraktar de ens bil till verkstaden, och säger till en när man kan hämta bilskrället!

Mer bekymmerslöst får en leta efter! Hepp!

7 May 2017