Då du har svårt att sluta röka

Det här är en mycket allvarlig blogg. Om cigaretter. Den kommer att handla om hur du dör av cigaretter. Hur många olika giftiga ämnen som finns i en enda cigarett. Hur du kan undvika dem. Vad du bör göra istället. Så där. Det var väl inte så farligt?

Vanliga cigaretter dödar dig!

Cigaretter innehåller minst 4 000 farliga och cancerframkallande ämnen. Förutom nikotin innehåller de en blandning av tjära, nikotin, skadliga gaser och kemikalier som påverkar dina inre organ. Detta har sagts om och om igen. Har folk slutat röka? Nej. Folk vill röka. Så är det. Om man nu vill röka, finns det faktiskt sätt att röka som inte är riktigt lika farligt.

Elektriska cigaretter får dig att leva längre

E-cigaretten innehåller visserligen nikotin och glycerol och propylenglykol. Propylenglykol och glycerin används till snus för att bevara fuktigheten. Resten som du får i dig är vattenånga. Jämför det med tjära, kolmonoxid, arsenik och andra skadliga gaser och kemikalier i cigaretter, så är det bara dumt att fortsätta röka dem. Byt ut dem med elektriska i stället.

Handla hem elektriska cigaretter

Så nu när vi har jämfört elektriska cigaretter med vanliga och konstaterat att det är dumt att fortsätta röka dem kan jag bara rekommendera den som vill röka: sluta förpesta din omgivning. Istället för att utsätta omgivningen för passiv rökning, får de i sig vattenånga. Så tryck på följande länk och hämta hem e-ciggen. Eller den här länken. Nu. Så var det sagt!

6 Aug 2017