Roliga LED-skyltar

Visst finns det många roliga skyltar om man börjar se upp, eller ner, eller vart det nu är man ska se för att upptäcka dem. Särskilt särskrivningar brukar ge många glada skratt. Som skylten som gör reklam för Kittelfjäll, som uppmanar folk att gå "lätt packade i fjällen", eller Coop som annonserade om "skum kanin med ananassmak", eller blomaffären som vill sälja "extra kassa blommor". Till sist måste vi bara nämna Akademibokhandeln som inte var så snäll mot sin personal efter de satte upp en lapp med "kassa personalen rekommenderar". Nog om roliga skyltar. Nu ska vi ta upp andra skyltar, som lyser, till exempel. Då gäller det att ha tungan rätt i mun och inte skriva orden med sär skrivning.

Skillnaden mellan vanlig reklamskylt och LED-skylt

Den stora skillnaden mellan en vanlig reklamskylt och LED-skylt är den att den vanliga skylten kan upplevas som en "stum" skylt medan LED-skylten syns både i mörker och på långt håll. De vanliga skyltarna brukar ha spotlights men med spotlights syns de inte på när så långt som LED-skyltarna. Kika gärna på rixreklam.se så ser du de effekter som en LED-skylt har och vad man kan göra med LED-belysning.

Rix Reklam finns i Göteborg

Bor eller jobbar du på Västkusten är du bara att gratulera. En av de vassaste skylttillverkarna finns i Göteborg och ger service i Göteborg med omnejd. De har mer än 30 års erfarenhet av att tillverka reklamskyltar. Där kan du få hjälp med utformningen, och vilka tekniker som kan göra din skylt bäst. Du kan få hjälp med allt från formgivning, design, installation och underhåll av LED-skyltarna. Se till att synas med miljövänliga LED-skyltar!

15 Sep 2017