Får man driva med telefonförsäljare?

Hur ser din strumplåda ut hemma? Gott om ensamma strumpor utan partner eller? Så ser det nog ut hemma hos de allra flesta lite då och då. Själv köper jag mina strumpor på nätet, hos Funsocks som har billiga strumpor online och bra är de också. Förutom att de verkar försvinna en och en då ...

På tal om strumpor så måste jag berätta om när jag skojade med en stackars försäljare. Det ringde och när jag svarade så hörde jag en röst som presenterade sig med namn och att de jobbade med att sälja strumpor. Jag fick horn i pannan direkt och sade:

- Har ni ingen som helst koll på vem ni ringer till? Här sitter jag i rullstol med två amputerade ben och ni vill sälja strumpor?

Jag skämdes lite i efterhand

Försäljaren bad om ursäkt och jag kunde höra hur personen nästan höll andan. Nu har jag ju två perfekta ben med både fötter och tår, men när det gäller telefonförsäljare så blir jag lite knasig ibland. 

Så här i efterhand kan jag väl känna att jag nog gick över gränsen och om jag kunde skulle jag be försäljaren om ursäkt! Man ska kanske inte skoja om att ha amputerat sina ben. Men, något positivt kom ur det - jag får inga fler samtal om att köpa strumpor och bra är väl det för jag har ju min favorit bland strump-butiker på nätet! 

18 aug 2021